6 områder der hjælper med at sikre virksomheden

Vær årvågen
Vent ikke på at dine kunder eller myndighederne fortæller dig at der har været et sikkerhedsbrud. Logfiler kan give en tidlig advarsel om et sikkerhedsbrud.

Gør folk din første forsvarslinje
Er dine medarbejdere klar over, hvor vigtig cybersikkerhed er for at leve op til myndighedskrav, sikre virksomhedens brand og bundlinje? Få medarbejderne involveret og lær dem hvordan man kan se tegn på et angreb og hvordan de skal reagere.

Opbevar kun data efter behov og i henhold til lovgivning
Ved du, hvem der kan se dine følsomme data og systemer? Begræns adgangen til det kun er de medarbejdere, der har brug for det, så de kan udføre deres job og skab processer så adgang kan tilbagekaldes, når medarbejderen skifter roller eller forlader virksomheden.

Patch Nu!
Cyber kriminelle udnytter med stor succes allerede kendte svagheder. Det er derfor vigtigt at du altid sikre t jeres software er patchet til nyeste version. I kan beskytte jer mod mange trusler blot ved at holde din AntiVirus software opdateret.

Krypter følsomme data
Vi ved at det kun er et spørgsmål om tid. Ved at kryptere dine data kan du gøre dem ubrugelige for Cyber kriminelle.

Brug to-faktor autentificering
Phishing-kampagner er meget effektive. Oftest sker det ved at medarbejderne uforvarende kommer til at give adgang. Ved at implementerer to faktorautentificering kan du begrænse skaden og sikre jeres systemer.

Glem ikke den fysisk sikkerhed
Ikke alle datatyverier sker online. Overvågningskameraer og adgangssystemer til begrænsede områder kan f.eks. Hjælpe med at undgå, at kriminelle manipulerer med systemer eller stjæler følsomt materiale.

Udnyt vores ekspertviden
Cyber kriminelle udvikler konstant nye taktikker for at få adgang til dine systemer og data. Nogle virksomheder undlader at tage de mest grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger – som at holde AntiVirus software opdateret eller træne medarbejdere så de ved når de ser tegn på et angreb eller muligt angreb samt hvordan de skal forholde sig.

Den bedste måde at mindske risikoen på er at forstå de trusler, vi alle står over for. Vi ved at det for de fleste kan tiden eller indsigt være en begrænsning. Derfor har vi udviklet en service, Security Serviceabonnement, hvor vi hjælper organisationerne med de fundamentale sikkerheds rutiner

datacompagniet kan hjælpe. Læs mere om Security Serviceabonnement