Office 365 & Microsoft 365

Microsoft 365 & Office 365
Med en Microsoft 365 eller Office 365 cloud løsning, giver I organisationen de bedste muligheder for at samarbejde på en fleksibel, mobil og sikker måde. Løsningerne giver organisationen endnu flere muligheder for at opretholde produktiviteten, uanset hvor medarbejderne arbejder fra. I har altid de seneste versioner af Office programmerne Outlook, Word, PowerPoint, Excel m.fl., ligesom der er adgang til e-mail, dokumenter, kontakter og kalender – uanset hvor i befinder jer. Samarbejde på tværs af organisationen kan bl.a. etableres via Teams og SharePoint.

Samme velkendte oplevelse
Office 365 er et gennemtænkt svar på de stadig stigende behov for at arbejde mobilt, som de fleste virksomheder har i dag. Ved at benytte en cloud løsning og mobilapps kan brugerne både se og redigere i Word,- Excel,- og PowerPoint-filer og andre filer på mobilenhederne, lige meget hvor de er.

Sikkerhed
Microsoft 365 indeholder en vifte af værktøjer, som kan være med til at sikre jeres data og hjælpe med at holde jer compliant i forhold til myndighedernes krav.

datacompagniet kan hjælpe
Vores konsulenter er rutinerede og har implementeret mange løsninger. Tag en snak med os om mulighederne, så gennemgår vi detaljerne sammen og finder en løsning/Microsoft setup som er tilpasset jeres behov.

LÆS MERE OM O365
LÆS MERE OM M365

Office 365 følger med dig overalt

Alle nye Office-programmer

Office 365 omfatter alle nye 2016-versioner af Word, Excel, PowerPoint m.v.

Office på alle dine enheder

Uanset om du bruger en pc, Mac, tablet eller telefon, arbejder Office problemfrit på tværs af alle dine enheder.

Dine ting – hvor som helst

Gem, åbn, og del dokumenter, fotos, videoer og musik med 1 TB OneDrive cloud-lager, som medfølger til dit abonnement på Office 365.

Opgraderinger altid inkluderet

Med Office 365 kommer du aldrig til at sidde tilbage med forældet software, fordi hver ny opgradering medfølger i dit abonnement.

Sov godt om natten med datacompagniet som IT-partner

Sikkerhed

datacompagniets IT-sikkerhed dækker infrastrukture og brugernes devices.

Erfaring

datacompagniet har 25 års erfaring indenfor it-løsninger til virksomheder & organisationer.

Levering til tiden

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsninger til hver enkelt kunde

Vi holder IT-statusmøder med ro i sindet, for vi hører typisk kun fra brugerne, når netforbindelsen ikke fungerer som forventet, og det sker uhyre sjældent i dag. I stedet for at rette fejl, kan vi fokusere på at udvikle netværket og løbende give sikker adgang til flere online services i takt med at de efterspørges.

Ingrid Jespersens Gymnasieskole 

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet’s projekter.