Siem & Dataanalyse

FortiSIEM

Security Information and Event Management

Realtidsinformationer er i dagens trusselsbillede en nødvendighed for den ansvarlige virksomhed. Med FortiSIEM – “Security Information and Event Management” – får virksomheden det fulde overblik. 24/7/365 overvågning, analyse på normaler og alarmer som CISO og sikkerhedsteamet kan adressere. FortiSIEM og Forti Fabric giver jeres organisation et holistisk overblik, hvor I kan indsamle logfiler, og anden sikkerhedsdata fra infrastrukturen, netværket, applikationer og brugerne i en samlet management konsol, hvorfra teamet kan analysere og identificere anomalier, samt fjerne falske positiver.

Har organisationen krav om at compliance regler i henhold til HIPPA, SOX og PCI DDS skal overholdes og skal der foretages ledelserapportering omkring sikkerhed og processer er FortiSIEM et uovertruffen værktøj, der giver indsigt og brugbar dokumentation.

datacompagniet tilbyder en SIEM løsning som MSP, hvor vores konsulenter overvåger, eskalerer og rapporterer på de incidents, som organisationen bliver ramt af, så beslutninger træffes rettidigt og på et oplyst grundlag.

læs mere

Splunk

Applikationslevering

Ved brug af Splunk software tilbydes du en ny måde at administrere applikationer på. Splunk hjælper udviklere med at levere applikationer hurtigere, samtidig med, der opleves en forøget positiv brugeroplevelse. Splunk softwaren indsamler, indekser og analyser data, der leverer indsigt i ydeevnen og anvendelsen af applikationer og som resultat kan DevOps afdelingen levere hurtigere udgivelser af applikationer. IT-drift kan reducere den gennemsnitlige tid det tager, at løse tekniske udfordringer og udviklingsafdelingen kan optimere kvaliteten af applikationerne, ydeevnen og nedbringe omkostningerne.

Business analytics

Splunk software analyserer, visualiserer og overvåger data fra enhver kilde - f.eks. applikationer, mobile enheder, netværksenheder, computere og servere. Softwaren kan ved analyse af data give indsigt i forretningsaktiviteter lokalt og i skyen. Softwaren leverer forbedret forretningsindsigt i realtid til ledelsen, til salgsteams, produktteams, markedsføringteams, driftteams og kundeserviceteam.

Cloud

Splunk gør det muligt at etablere centraliseret synlighed på tværs af infrastrukturen. Uanset om det er i skyen, on-premise eller i et hybridt miljø. Det vil sige, at I kan udnytte cloud services fuldt ud. Splunk leverer operationel intelligens i realtid til forståelse af, hvad der sker på tværs af virksomhedens IT-infrastruktur.

IoT

Splunk software indsamler, analyserer og visualiserer realtidsdata og historiskdata fra enhver kilde, som er konfigureret med Splunk - herunder industrielle kontrolsystemer og tilsluttede enheder. Softwaren giver mulighed for indsigt til forbedret drift, forbedret sikkerhed og til at skabe it-compliance. En unik mulighed for at skabe indsigt og træffe funderede beslutninger.

IT-drift

Splunk indsamler og korrelerer historiske og realtidsdata, så der hurtigt og nøjagtigt kan fejlfindes på incidents. Samtidig kan IT-operationerne udføre overvågning af SLA-niveauer og registrering af anomalier. Splunk kan hjælpe med at reducere tiden til at reparere tekniske udfordringer, reducere overvågningsomkostninger, forbedre oppetiden og understøtte strategiske initiativer som datacenteroptimering og værktøjskonsolidering.

Logstyring

Splunk kan konsolidere og indeksere log- og maskinedata, herunder strukturerede, ustrukturerede og komplekse multi-line applikationslogs. Med Splunk får I mulighed for at indsamle, gemme, indeksere, søge, korrelere, visualisere, analysere og rapportere om eventuelle maskingenererede data. Med logstyringen kan I identificere og løse driftsmæssige og sikkerhedsmæssige problemer på en hurtigere, gentagelig måde.

Sikkerhed og svig

Splunk giver mulighed for implementering af best practice til at tackle Cyber Security trusler. Med Splunk som nervecenter får sikkerhedsafdelingen mulighed for at udnytte statiske data og sondere på adfærdsanalyser, som kan bruges til at skabe et visuelt billede, der giver indsigt og inspiration til løsning af sikkerhedstrusler.

Sov godt om natten med datacompagniet som IT-partner

Sikkerhed

datacompagniets IT-sikkerhed dækker infrastrukture og brugernes devices.

Erfaring

datacompagniet har 25 års erfaring indenfor it-løsninger til virksomheder & organisationer.

Levering til tiden

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsninger til hver enkelt kunde

datacompagniet er efter godkendt design oplæg, valgt som Fortinet kompetence partner til at forestå DLF Seeds globale udrulning af ny security Fabric infrastruktur. Se mere.

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet's projekter.

Skal vi starte et projekt?

Kontakt os

Skal vi snakke sammen?

Vores passionerede IT-konsulenter er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os

Office 365 & Microsoft 365 - GDPR og Compliance  - IT-sikkerhed - SIEM & dataanalyse - IT-tjenester og supportabonnementer - Abonnement på sikkerhedstjenester - WiFi-abonnementer - DPO-abonnementer - Compliance Abonnement - Cloudløsninger og serverlagring - Wi-Fi & LAN - Pro AV-løsninger

datacompagniet er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev