Pro AV løsninger

Vi har 25 års erfaring og vores partnere er nogen af de stærkeste indenfor professionelle AV løsninger. Vi er landsdækkende og kan designe, installerer og drifte løsninger til mødelokaler, bestyrelseslokaler, receptionen, aulaer eller undervisnings lokalet. Har I behov for en special løsning med designet lyd og billede kan vi også hjælpe.

I vores AV ServiceDesk kan I logge incidents, udskiftninger og service ligesom I kan se fuld dokumentation og historik. Vores ServiceDesk løsning inkluderer direkte adgang til aut. elektriker i tilfælde af der bliver behov.

Vi er bl.a. EPSON og Promethean Gold Partner, ligesom vi forhandler Hitachi , Sonos lyd anlæg og dækker hele sortimentet indenfor projektorer og interaktive tavler.

Sov godt om natten med datacompagniet som IT-partner

Sikkerhed

datacompagniets IT-sikkerhed dækker infrastrukture og brugernes devices.

Erfaring

datacompagniet har 25 års erfaring indenfor it-løsninger til virksomheder & organisationer.

Levering til tiden

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsninger til hver enkelt kunde

Vi holder IT-statusmøder med ro i sindet, for vi hører typisk kun fra brugerne, når netforbindelsen ikke fungerer som forventet, og det sker uhyre sjældent i dag. I stedet for at rette fejl, kan vi fokusere på at udvikle netværket og løbende give sikker adgang til flere online services i takt med at de efterspørges.

Ingrid Jespersens Gymnasieskole 

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet’s projekter.

Skal vi starte et projekt?

Kontakt os

Skal vi snakke sammen?

Vores passionerede IT-konsulenter er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os