Pro AV løsninger

Vi har 25 års erfaring og vores partnere er nogen af de stærkeste indenfor professionelle AV løsninger. Vi er landsdækkende og kan designe, installerer og drifte løsninger til mødelokaler, bestyrelseslokaler, receptionen, aulaer eller undervisnings lokalet. Har I behov for en special løsning med designet lyd og billede kan vi også hjælpe.

I vores AV ServiceDesk kan I logge incidents, udskiftninger og service ligesom I kan se fuld dokumentation og historik. Vores ServiceDesk løsning inkluderer direkte adgang til aut. elektriker i tilfælde af der bliver behov.

Vi er bl.a. EPSON og Promethean Gold Partner, ligesom vi forhandler Hitachi , Sonos lyd anlæg og dækker hele sortimentet indenfor projektorer og interaktive tavler.

Sov godt om natten med datacompagniet som IT-partner

Sikkerhed

datacompagniets IT-sikkerhed dækker infrastrukture og brugernes devices.

Erfaring

datacompagniet har 25 års erfaring indenfor it-løsninger til virksomheder & organisationer.

Levering til tiden

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsninger til hver enkelt kunde

datacompagniet er efter godkendt design oplæg, valgt som Fortinet kompetence partner til at forestå DLF Seeds globale udrulning af ny security Fabric infrastruktur. Se mere.

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet’s projekter.

Skal vi starte et projekt?

Kontakt os

Skal vi snakke sammen?

Vores passionerede IT-konsulenter er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os

Office 365 & Microsoft 365 – GDPR og Compliance  – IT-sikkerhed – SIEM & dataanalyse – IT-tjenester og supportabonnementer – Abonnement på sikkerhedstjenester – WiFi-abonnementer – DPO-abonnementer – Compliance Abonnement – Cloudløsninger og serverlagring – Wi-Fi & LAN – Pro AV-løsninger

datacompagniet er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev