Vores kunder

Kunde testimonials

datacompagniet håndtere vores IT Service & Support. Deres arbejde – giver os tryghed, så vi ikke skal koncentrer os om vores IT i dagligdagen.

 

Anette Lyksted

Administrativ koordinator

Det är något som bara måste fungera. Det bör inte stjäla fokus eller arbetstid. Med ett litet sekretariat är det viktigt för oss att vi helt enkelt kan lyfta röret och omedelbart lösa de problem som uppstår (och som aldrig helt kan undvikas). Det ger både lugn och säkerhet när vi vet att vi har vänliga och kompetenta människor som alltid är redo att hjälpa oss.

 

Marijke Vittrup

Direktør, Øjenforeningen

”Som en non-profit organisation bruger vi alle vores midler på at støtte kampen mod hiv og aids, og vi har derfor ikke opbygget en dyr og kompetent IT-afdeling. Vi har derimod et solidt samarbejde med udvalgte IT-leverandører, som donerer hardware, software og IT-rådgivning, når vi har behov for det. Datacompagniet har bidraget med en afgørende IT-projektledelse og styret os uden om alle de tekniske faldgruber, så vi administrativt reelt ikke har mærket noget til integrationsprocessen”

Pia Torpe

projektleder, Aids-Fondet

”En god IT-partner forventer vi holder os kørende ved at have det fulde overblik over vores ITinfrastruktur, og som kender nok til vores systemer til at løse de specifikke udfordringer, vi ind imellem står med. Det gør Datacompagniet. Det giver tryghed at vide, at en kvalificeret IT-partner tager ansvar for at overvåge og vedligeholde det arbejdsgrundlag, som vi er afhængige af fungerer 100 % – det gælder naturligvis, om vi er her på kontoret eller vi er på farten og skal have adgang til vores filer og emails”

Birgitte Carlsen

konsulent, Lokale- og Anlægsfonden

“Melitek har ikke en selvstændig IT-funktion, og vi har derfor valgt at placere det fulde ansvar for vores infrastruktur hos professionelle IT-folk. datacompagniet udviser konsekvent interesse for vores drift, og vi oplever dem som dybt involverede i at skabe et sikkert forretningsgrundlag for os. Det giver os ro til at fokusere på kerneforretningen, når vi ved, at alle systemer altid er opdaterede, og at hardwaren er velfungerende. Vi kan samtidig lægge et nøjagtigt servicebudget for hver måned året igennem, fordi vi kender de specifikke udgifter”

Jesper Laursen

direktør, Melitek A/S

Altid opdaterede og velkørende

Dansk Kulturinstitut

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet’s projekter.

Skal vi starte et projekt?

Kontakt os

datacompagniet er certificeret af

Besøg vores webshop

Tilmeld vores nyhedsbrev