IT-Service & Support

Service- og Supportabonnement – Security Serviceabonnement

Med et abonnement får du gennemsigtighed og værdifuld service.

Vores certificerede Microsoft og security konsulenter kan hjælpe dig med rådgivning, design og implementering. Det uanset om vi taler nyetablering, Shift and Lift, migrering eller digital transformation til hosting eller hybrid løsning.

Alle opgaver vil typisk blive projektstyret, så vi sikre, at forløbet bliver som planlagt. Specielt er det vigtigt, at have fokus på overleveringen, hvor organisationens medarbejdere skal have glæde af løsningen, bliver en succes og alle føler sig taget hånd om.

Netværksopgaver inklusiv sitesurvey, design og rådgivning er også indenfor vores fagområde. Vi har mange års erfaring med design og drift af større segmenterede netværk.

Vores driftafdeling har fuld 24/7/365 overvågning og 8/5 ServiceDesk, hvor vores medarbejdere er klar til at håndter dagligdagens udfordringer. Alle incidents logges i ticketsystem og der er fuld dokumentation på vores Service- og Support kunder.

Mange vælger at lægge drift og vedligeholdelse af deres infrastruktur, brugersupport, sikkerhedsovervågning, WiFi drift og DPO eller compliance rådgivning hos os via et af vores abonnementer. Vi har valgt at tilbyde kunderne en gennemsigtig model, hvor et klart defineret ansvar i faste rammer danner grundlaget for samarbejdet og giver kunderne tryghed. Vi påtager os den daglige drift og service til en fast pris. På den måde kan du være sikker på at jeres infrastruktur bliver patchet og vedligeholdt, at logfiler bliver set igennem, at der bliver foretaget sårbarhedsskanninger og vi rapporterer løbende, så du har materiale til ledelsen eller myndighederne.

Nedenfor kan du orientere dig mere, om de muligheder som ligger i vores abonnementer.

Sov godt om natten med datacompagniet som IT-partner

Sikkerhed

datacompagniets IT-sikkerhed dækker infrastrukture og brugernes devices.

Erfaring

datacompagniet har 25 års erfaring indenfor it-løsninger til virksomheder & organisationer.

Levering til tiden

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsninger til hver enkelt kunde

Vi holder IT-statusmøder med ro i sindet, for vi hører typisk kun fra brugerne, når netforbindelsen ikke fungerer som forventet, og det sker uhyre sjældent i dag. I stedet for at rette fejl, kan vi fokusere på at udvikle netværket og løbende give sikker adgang til flere online services i takt med at de efterspørges.

Ingrid Jespersens Gymnasieskole 

Seneste projekter

Kig efter vores seneste projekter, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt om datacompagniet’s projekter.

Skal vi starte et projekt?

Kontakt os

Skal vi snakke sammen?

Vores passionerede IT-konsulenter er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os

Office 365 & Microsoft 365 – BNP og overensstemmelse – IT-sikkerhed – SIEM & dataanalyse – IT-tjenester og supportabonnementer – Abonnement på sikkerhedstjenester – WiFi-abonnementer – DPO-abonnementer – Compliance Abonnement – Cloudløsninger og serverlagring – Wi-Fi & LAN – Pro AV-løsninger

Service- og supportabonnement

Læs mere