datacompagniet

Microsoft Office 365

 

Hvad er Microsoft Office 365?

Microsoft Office 365 er en abonnementstjeneste, hvor medarbejderne i din virksomhed får endnu flere muligheder for at opretholde produktiviteten, uanset hvor de arbejder fra. Med Office 365  har du altid de seneste versioner af programmer, som du kender (Word, PowerPoint, Excel m.fl.), samt adgang til e-mail, dokumenter, kontakte og kalender – uanset hvor og hvornår.

 

Samme velkendte oplevelse

Office 365 er et gennemtænkt svar på de behov for at arbejde mobilt, som de fleste virksomheder har i dag. Ved at udnytte ‘skyen’ og mobilapps er det til at se og redigere i Word,- Excel,- og Powerpoint-filer og andre filer på mobilenhederne, ligemeget hvor du er.

Vores konsulenter er rutinerede rådgivere, som meget gerne taler alle detaljer i implementering og integration af Office 365 igennem med dig.

 

 

Office 365 følger med dig overalt

Office 365 - alle nye office programmer

Alle nye Office-programmer

Office 365 omfatter alle nye 2016-versioner af Word, Excel, PowerPoint m.v.

Office 365 - office på alle dine enheder

Office på alle dine enheder

Uanset om du bruger en pc, Mac, tablet eller telefon, arbejder Office problemfrit på tværs af alle dine enheder.

Office 365 - dine ting hvor som helst

Dine ting – hvor som helst

Gem, åbn, og del dokumenter, fotos, videoer og musik med 1 TB OneDrive cloud-lager, som medfølger til dit abonnement på Office 365.

Office 365 - opdateringer altid inkluderet

Opgraderinger altid inkluderet

Med Office 365 kommer du aldrig til at sidde tilbage med forældet software, fordi hver ny opgradering medfølger i dit abonnement.


 

SOV GODT OM NATTEN MED DATACOMPAGNIET SOM IT-PARTNER