datacompagniet

Wi-Fi

Vi holder IT-statusmøder med ro i sindet, for vi hører typisk kun fra brugerne, når netforbindelsen ikke fungerer som forventet, og det sker uhyre sjældent i dag. I stedet for at rette fejl, kan vi fokusere på at udvikle netværket og løbende give sikker adgang til flere online services i takt med at de efterspørgesIngrid Jespersens Gymnasieskole

Skal I håndtere udfordringerne fra BYOD?

Eller har I udstyret alle brugere med en virksomhedsejet bærbar pc og/eller mobil?

Med en udvikling, hvor brugere fleksibelt benytter 2-3 mobile enheder, bliver netværk, sikkerhed og stabilitet godt udfordret. Velfungerende Wi-Fi er derfor i dag næsten et basalt behov for de fleste mennesker, både privat og professionelt. Virker det ikke bliver man frustreret og utålmodig. Kravene er derfor høje til, at de brugere, der skal på netværket oplever en uforstyrret og hurtig forbindelse.

En optimal Wi-Fi løsning tillader, at jeres brugere:

  • Kan gå online allevegne 24/7/365
  • Frit kan skifte mellem digitale enheder
  • Trygt kan forudsætte altid at have en stabil og høj hastighed

Det er vigtigt, at I vælger en løsning, der er fleksibel og skalerbar, så I altid kan justere det trådløse netværk afhængig af behov og budget. Tal med jeres it-partner om den bedste løsning for jer.

 

2 1/2 gang mere netværkskapacitet

Meru Networks er anerkendt som Wi-Fi markedets førende leverandør af stabile, trådløse gigabit hastigheder, baseret på den nyeste netværksstandard 802.11ac. I forhold til traditionelle WLANløsninger giver Meru Networks jer typisk 2 1/2 gang mere netværkskapacitet, og frigør jer fra udfordringer som komplekse planlægninger og tidskrævende justeringer.

I en Meru-løsning indgår: Accesspunkter, controllers og managementsoftware.

Som Meru-goldpartner kan datacompagniet rådgive jer i både tilrettelæggelsen og implementeringen af en fremtidssikret løsning. En, der matcher jeres behov for bl.a. BYOD og mobilitet.

SOV GODT OM NATTEN MED DATACOMPAGNIET SOM IT-PARTNER