datacompagniet

Hosting og infrastruktur

Det giver tryghed at vide, at datacompagniet kender og overvåger vores infrastruktur, så vi i stedet kan fokusere på at give kunder og samarbejdspartnere god serviceBruno Hansen Furniture

360 grader rundt om jeres infrastruktur

At se 360 grader rundt i hele sin it-infrastruktur og rydde ud i mulige flaskehalse, kan være en stor og tidskrævende opgave. I datacompagniet har vi mange års erfaring med at være en professionel sparringspartner for virksomheder og deres it-infrastruktur, så alle ansatte kan arbejde uden forstyrrelser.

Kan I nikke genkendende til disse udfordringer:

  • 3-4 devices pr. bruger/medarbejder
  • Ønsket mobilitet i at kunne logge på allevegne og fra alle devices men stadig optimere mail- og websikkerheden
  • Hastigheden i netværket og performance
  • Print fra mange enheder
  • Adgangskontrol og forskellige passwords

 

Hvad er IT-infrastruktur?

Datacompagniet hjælper jer med at skabe overblik over jeres IT-infrastruktur og identificere mulige flaskehalse, der forhindrer optimale forretningsgange. IT-infrastruktur kalder man de samlede elementer i jeres IT-installation – enkeltstående eller integreret. Som en professionel, certificeret IT-partner, rådgiver vi ledelsen og/eller de IT-ansvarlige i virksomheder som jeres. Vi leverer og implementerer den tilknyttede teknologi – inklusiv mulighed for hosting i skyen.

 

Hvorfor hosting i skyen?

Al udvikling peger på cloud som kodeordet for, hvordan vi i fremtiden skal gemme al data.

Teknologisk er cloud et solidt alternativ til de lokale servere og computerharddiske, vi hidtil har gemt data på. At basere sig på en virtuel platform som “skyen” forudsætter både kryptering og konsulenter at spare med.

Forretningsmæsssigt indebærer cloud et skifte fra at lægge store investeringer i fysisk infrastruktur og software-licenser til at betale for service og drift af hardware og netværk.

Vi hos datacompagniet har gjort os mange overvejelser om cloud og forretningssystemer, der er sikre, fleksible og brugervenlige. Så spørg bare løs og få vores bud på jeres udfordringer. Alle løsninger kan sammensættes fleksible og skalerbare, så kontakt os for at snakke med en af vores cloud-specialister.

SOV GODT OM NATTEN MED DATACOMPAGNIET SOM IT-PARTNER