datacompagniet

Certificeringer

Certificeringer

Vi forpligter os til at levere den rigtige IT-løsning til hver enkelt kunde. Det indebærer bl.a., at vi konsekvent holder os opdaterede gennem uddannelse og certificeringer.

 

Meru Networks Gold Partner

Meru Networks har udnævnt datacompagniet til den prestigefulde status af Guld Partner. Vi er dermed indtrådt i gruppen af elite partnere, hvor vores certificerede konsulenter kan rådgive jer ud fra en tung og markedsledende viden om Meru’s trådløse netværksløsninger. Den erfaring og indsigt kommer sammen med gode kampagnepriser fra Meru Networks til gavn for alle vores kunder.

 

Microsoft Silver – Cloud og Midmarket Solution Provider

datacompagniet har været Microsoft-partner siden 2005. Microsoft er en producent, som vi i datacompagniet er stolte af at have et langt og godt partnerskab med. Salg af og rådgivning om lejeaftaler til Microsoft’s licenser (OVS-aftaler) er blandt vores kernekompetencer. datacompagniet dækker rådgivning om alle de tungeste Microsoft applikationer i SMB-markedet: Fra virtualisering og management til infrastruktur og Unified Communications.

 

HP Silver Partner

Som foretrukken partner har vi HP’s omfattende tillid til os som leverandør. Samtidig kan vores certificerede HP-konsulenter rådgive alle kunder i forbindelse med design og implementering af HP-løsninger.

 

Fortinet partner

 

SMS partner

 

Lenovo Premium Partner

SOV GODT OM NATTEN MED DATACOMPAGNIET SOM IT-PARTNER