datacompagniet

Hvordan sikrer du dine e-mails?

Bliv klar til 2016: Stigende it-angreb og nye kæmpebøder i persondataloven

Én af de største syndere bag den stigende sikkerhedstrussel er de e-mails, som du og dine kollegaer sender. Almindelig e-mail er i dag ikke en sikker transportform for vigtig, personfølsom eller fortrolig information. Der er risiko for, at andre end e-mailens rette modtager kan skaffe sig adgang til det, der sendes. Derfor bør du som minimum tage stilling til, hvordan du sikrer virksomhedens personfølsomme data ved e-mailkommunikation.

Nye kæmpebøder for brud på datasikkerhed

Det er ikke kun frygten for cyberangreb, der ligger til grund for behovet for en mere sikker e-mail. Vi har desværre set flere eksempler på, at der har været sendt personfølsomme data uden at e-mailen har været krypteret. Dette er direkte i strid med persondataloven. EU er ved at indføre stramninger for brud på persondataloven, så virksomheder kan straffes med bøder på 5 % af den globale omsætning – derfor er det vigtigt at du tage stilling til sikker og krypteret mail i dag.

Hvordan skelner jeg mellem løsningerne?

På baggrund af det enorme behov for sikring af personfølsomme data, findes der mange løsninger i markedet indenfor kryptering. Det kan virke uoverskueligt at forstå dem alle og tage den rigtige beslutning uden at gå på kompromis med kvalitet og pris.

comendo_valg af udbyder

Vi anbefaler, at du fra starten udelukker de udbydere, der kræver at brugeren manuelt vurderer om mailen skal krypteres eller ej. Det betyder at risikoen for fejl og længere arbejdsgange stiger betydeligt.

Du bør derfor prioritere de løsninger, der inkluderer en fuldautomatiseret kryptering og dermed ingen ændring af eksisterende arbejdsgange.

Spar tid og penge med den rigtige løsning

Datacompagniet har på baggrund af henvendelser fra flere virksomheder valgt at undersøge markedet og er på baggrund af den undersøgelse kommet frem til løsningen SikkerMail fra det danske sikkerhedsfirma Comendo.

comendo_spar tid og penge

Med en SikkerMail løsning kan I få Nordens mest succesfulde og benyttede fuldautomatiske kryptering og dekryptering. Løsningen kræver minimalt tidsforbrug, ingen manuel håndtering af certificeringer og koder og derfor ingen uddannelse af brugeren.

Så hvorfor er SikkerMail egentlig den mest benyttede udbyder i Norden?

 
  • Fuldautomatisk kryptering og dekryptering – derved elimineres brugerfejl betydeligt
  • Minimalt tidsforbrug
  • Lovgivningen overholdes uden ændring af arbejdsprocesser
  • Mailfiltrering, signering og kryptering i én løsning
  • Overskuelig og fleksibel prisstruktur med fast pris uanset antal afsendte og modtagne e-mails.
  • Løsningen sikrer også at der kan sendes fra tablets, mobiltelefoner og webmail – derudover er der også integration til E-boks.

Har du brug for at snakke med en rådgiver?

SOV GODT OM NATTEN MED DATACOMPAGNIET SOM IT-PARTNER